Uten mat og drikke duger helten ikke

Vårt velrenomerte kjøkken produserer allsidige retter til hverdags og fest. Vi har utstrakt bruk av lokale råvarer og i vår populære veikro kan du nyte hjemmelagede retter produsert med råvarer av ypperste kvalitet. I utvikling av våre retter søker vi alltid etter de beste smaksopplevelsene og har fokus på kvalitet og nordnorske mattradisjoner.

Vi setter vår ære i å levere gode matopplevelser enten det er i vår veikro, i ett av våre selskapslokaler eller ved levering av catering.

NB. I forbindelse med Koronapandemien gjelder andre åpningstider. Disse kan endres fortløpende som følge av myndighetenes retningslinjer og andre behov. Se vår forside for oppdatert info om våre åpningstider.

Vår veikro har åpent alle dager fra kl 0700 – 2200. Frokost serveres fra 0700 – 1000, lunsj og småretter i hele åpningstiden og middag fra kl 1300.
Alle rettigheter.

Leie av selskapslokale er kostnadsfritt og menyen skreddersyr vi gjerne etter deres ønsker.

De fleste av våre retter passer like godt til catering som til servering i våre lokaler. Nøl derfor ikke med å ta kontakt når du planlegger ditt neste selskap i eget hjem eller leide lokaler.

Klikk på ønsket link i menyen til venstre for mer informasjon.