Koldtbord

Koldtbord er alltid et populært valg og passer til de fleste anledninger. Vi ønsker at innholdet i koldtbordet skal være tilpasset dine ønsker. Velg ett av våre ferdige oppsett eller sett opp ditt eget koldtbord ut fra vår liste over tilgjengelige retter. Utfordre oss også gjerne med helt egne ønsker.

Koldtbordet TKH

Kokt skinke med tomat og agurk, røkt svinebog med italiensk salat, roastbiff med remulade, rødløk og asparges, potetsalat, fenalår med rømme og flatbrød, grillet kyllingfilet og pastasalat, einerøkt laks med eggerøre, varmrøkt pepperlaks, pestomarinert fisk, landbrød, loff og smør.

Varmrett: Helstekt svinenakke med stekte potetbåter. Serveres med grønnsalat og dressing.

Kr 365 pr person *

Alternative varmretter:

Biff stroganoff med potetmos, salat og dressing. Pris inkl. koldtbord kr 380

Reinsdyrskav med grønnsaker og potetmos. Pris inkl. koldtbord kr 395

Ovnsbakt laks med grønnsaker, potet og Kjells drømmesaus. Pris inkl. koldtbord kr 355

Kosematen

Glasert kyllingfilet med wokkede grønnsaker og søt chilisaus, pestomarinert fisk med marinerte reker, snadderkjøtt av biff med løk, Vestlandslefse med pepperlaks, rødløk, salat og krydderost, laksepatè med potetsalat, grillet kyllingsnacks med dip,  gyros med spekeskinke og brie, saltbakte poteter, fetasalat, hjemmebakt olivenbrød og foccaccia med pesto, smør.

Kr 345 pr person *

* Pris er ved anretning på porselensfat *

Kosematen består av kalde og lune retter. Ønsker man en varmrett til Kosematen, kan vi anbefale:

Kjøttboller i tomatsaus mot pristillegg på kr 65 eller Marinert svinenakke med ris mot pristillegg på kr 95. For andre alternativer og pristilbud, ta kontakt.

Sett opp innholdet til ditt koldtbord med de retter som frister aller mest, så vil vi gi uforpliktende tilbud på deres eget spesiallagde koldtbord.

Kjøttretter

Skinke – Lammerull – Røkt svinebog – Amerikansk skinke – Roastbiff – Ribberull – Sylte – Hamburgerrygg – Marinert ribbe i biter – Spekeskinke – Fenalår – Biffsnadder

Fiskeretter

Einerøkt laks – Fruktdampet laks – Varmrøkt pepperlaks – Lefse med pepperlaks – Stekt Ishavsrøye – Røkt Ishavsrøye – Grillet torsk – Gravet laks – Urtegravet laks – Syltet laks – Tomatsild – Sursild – Marinerte reker – Hvitvinsdampet blåskjell – Kiwiskjell – Kamskjell – Taskekrabbe – Kongekrabbe

Andre retter

Eggefat – Eggerøre – Kyllingsnacks – Marinerte kyllingstrimler – Grillet kyllingfilet – Marinert kalkunbryst – Saltbakte poteter – Grillet potetbåter – Fylt tomat – Oliven – Soltørket tomat – Dampet asparges – Wokkede grønnsakser – Ostefat med tre sorter ost med kjeks og frukt – Gyrosbrød med spekeskinke og brie – Fetaost

Salater

Italiens salat – Druesalat – Potetsalat – Rekesalat – Rødbetsalat – Pastasalat – Waldorfsalat – Grønnsalat – Grønnsalat Ekstra* – Tomatsalat

Sauser

Rømme – Hvitløksdressing – Salatdressing – Sennepssaus

Brød

Foccaccia med pesto – Foccaccia med tomat – Olivenbrød – Fiberrikt landbrød – Loff

Varmretter

Kyllinglår med ris – Karbonade med løk – Laks i folie med grønnsaker og rømme – BBQ Entrecote med maiskolber – Marinert ribbe med saltbakt potet – Biff Stroganoff med potetmos – Gryterett med svinekjøtt og grønnsaker

* Anretning

Ved bestilling av koldtbord kan man velge om man ønsker at dette skal anrettes på engangsutstyr eller porselen. Ved valg av porselen ser det penere ut, men det innebærer også at utstyr må returneres.

Ved anretning på porselen tilkommer et depositum på kr 200,- som man får tilbake ved retur av utstyret. Ved anretning på engangsutstyr vil dette bli tatt med i pris ved tilbud. På oppsatte priser tilkommer et tillegg på 2 %.

Tilbakelevering av utstyr kan gjøres alle dager og senest første påfølgende hverdag etter levering.