Veikro

NYHET HØSTEN 2020

Savner du feriefølelsen i Hellas, Spania, Italia, Frankrike og Thailand. Fortvil ikke! I uke 41 – 45 har vi feriematen fra disse landene på menyen og starter med en honnør til det greske kjøkken med blant annet Gresk salat, Mousaka, Lam Kleftiko,  i uke 41.

 

NB! I forbindelse med koronapandemien har vi inntil videre redusert antall sitteplasser til 130 og har åpen vår veikro som følger: Mandag – fredag kl 10:00 – 21:00 – lørdag kl 10:00 – 20:00 og søndag kl 10:00 – 21:00

Med en nydelig utsikt over vakre Tjeldsundet og ærverdige Tjeldsundbrua, har vi gleden av å servere alle slags retter fra vårt kvalitetsbesviste kjøkken. Vår veikro har alle rettigheter og er et meget populært spisested både for den enkelte gjest og større grupper. Vår veikro består av tre saler og har 200 sitteplasser.

I vår varierte meny finnes små og store lunsjretter, tradisjonsrike hjemmelagde middagsretter og andre populære retter. Alt tilberedt med samme tanke – det skal smake for gjesten. Vårt kjøkken benytter kun de beste råvarer og har fokus på tradisjonsretter laget av lokale og regionale råvarer.