Kok selv

Gjør som deltagerne i Mediehuset Harstad Tidendes store TV-satsning Først og Fremst. Lag en liten konkurranse og sosial begivenhet av middagen, om det er som en del av kurset eller som en happening for seg selv.

Med base i våre flotte sjøhus ligger alle forhold til rette for et litt annerledes middagsopplevelse ved møter, teamutvikling eller sosiale sammenkomster. Vårt Kok selv-konsept går ut på at deltagerne deles i tre grupper, der hver gruppe får oppgaver som er viktig for resulatet ved middagsbordet på kvelden. Vi bruker sjøhusenes flotte kjøkken til tilberedelse av dagens meny og samles til en flott treretters middag med alle rettigheter.

Konseptet vekker konkurranseinstinktet mellom gruppene og samarbeidsevnene internt i gruppen. Det sosiale og hyggelig samvær står i fokus og vår kokk holder et øye med deltagerne, kun for å påse at alt går som det skal.

En ubetinget suksess er tilbakemeldingen konseptet har fått fra deltagerne.

Kok selv forutsetter kurs med overnatting i sjøhus, eventuelt leie av sjøhus til konseptet. Passer til grupper på 8 – 14 deltagere.

Meny og priseksempel

Forrett:

Kremet fiskesuppe med fisk og skalldyr, ferskt olivenbrød og smør

Hovedrett:
Lammefilet med wokkede grønnsaker og fløtebakte poteter

Dessert:
Lune Bjørnebær

Pris kr 595 per person