Ditt naturlige møtested

Tjeldsundbrua Kro & Hotell er et naturlig møtested på grensen mellom Sør-Troms og Nordre Nordland. Med god og fleksibel møteroms- og overnattingskapasitet, kan du legge både små og mellomstore møter, kurs og konferanser til oss. Vår strategiske plassering i nærheten til Harstad/Narvik Lufthavn Evenes gjør det i tillegg enkelt for reisende fra andre regioner å møtes hos oss. Plasseringen utenfor bykjærne gjør at mange opplever opphold og arrangementer på Tjeldsundbrua Kro & Hotell som særdeles vellykkede og sosiale da det gir rom for samhold og hyggelig samvær uten at noen av deltagerne forsvinner. Våre medarbeidere legger alt til rette for gjennomføringen og vårt kjøkken sørger for smakfulle matopplevelser gjennom hele besøket.

Vi er din leverandør for et vellykket forretningsmøte, et kompetansehevende kurs eller en spennende team-building.

Med flotte lokaler og spennende samarbeidspartnere kan vi tilby skreddersydde opplegg, hva med en annerledes friluftstur, en befriende morsom kokkekamp, ellere en heidundrende tur på havet etter en lang dag med faglig innhold?

Les reportasje fra da Harstad Tidende hadde samling hos oss – CM Dro til Tjeldsundet for å komme nærmere hverandre

Folder møte og kurspakker

Planleggingen av ditt neste møte, kurs eller konferanse starter med en telefon til Tjeldsundbrua Kro & Hotell. Ring 77 08 93 00.

 

– en ubetinget suksess hver gang!
Geir Jørgensen, Harstadregionens Næringsforening

Harstadregionens Næringsforening