Ditt naturlige møtested

Tjeldsundbrua Hotel er et naturlig møtested på grensen mellom Sør-Troms og Nordre Nordland. Med god og fleksibel møteroms- og overnattingskapasitet, kan du legge både små og mellomstore møter, kurs og konferanser til oss. Vår strategiske plassering i nærheten til Harstad/Narvik Lufthavn Evenes gjør det i tillegg enkelt for reisende fra andre regioner å møtes hos oss. Plasseringen utenfor bykjerne gjør at mange opplever opphold og arrangementer på Tjeldsundbrua Hotel som særdeles vellykkede og sosiale da det gir rom for samhold og hyggelig samvær uten at noen av deltagerne forsvinner. Våre medarbeidere legger alt til rette for gjennomføringen og vårt kjøkken sørger for smakfulle matopplevelser gjennom hele besøket.

Vi er din leverandør for et vellykket forretningsmøte, et kompetansehevende kurs eller en spennende team-building.

Med flotte lokaler og spennende samarbeidspartnere kan vi tilby skreddersydde opplegg, hva med en annerledes friluftstur, en god og sosial middag med vårt «Kok selv-konsept», ellere en heidundrende tur på havet etter en lang dag med faglig innhold?

Les reportasje fra da Harstad Tidende hadde samling hos oss – CM Dro til Tjeldsundet for å komme nærmere hverandre

Planleggingen av ditt neste møte, kurs eller konferanse starter med en telefon til 77 08 93 00, eventuelt kan du legge inn en henvendelse i vårt kontaktskjema så hører du fra oss.

 

– en ubetinget suksess hver gang!
Geir Jørgensen, Harstadregionens Næringsforening

Harstadregionens Næringsforening