Tjeldsundbrua Kro & Hotell AS åpnet 14. juli 1984 med veikro med 120 sitteplasser, 6 overnattingsrom, kiosk, pub og møterom. Etablerere og vertskap var ekteparet Elsa og Harald Johnsen. I 1987 var det duket for åpning av 18 nye rom og ett stort nytt møterom. Selskapslokalet Panorama ble også bygget og økte den totale kapasiteten i veikroen til 200 sitteplasser.

Tjeldsundbrua Kro & Hotell har i alle år hatt et stort lokalt engasjement og er et populært møtested for lokalbefolkningen.

Tjeldsundbrua Kro & Hotell er, og skal være, en litt annerledes reiselivsbedrift. Bedriften har som målsetning å bli Norges første OppmuntringsSertifiserte Reiselivsbedrift, noe som blant annet innebærer at alle eiere, ansatte og gjester er som en stor familie.

At vi har våre gründere Elsa og Harald med på laget etter over 30 år, er bevis på at Tjeldsundbrua Kro & Hotell er et godt sted å være.

Kontaktpersoner:

Kjell Andreassen, daglig gleder

Elsa Skogstad Johnsen, regnskap

Ellen Brendmo, kjøkkensjef

Mona Hansen, lattergal vertinne

Jonas Blytt Polden, kreativitets generator

 

Har du påseplikt og lurer på om Tjeldsundbrua Kro & Hotell AS følger Forskrift om allmenngjøring av tariffavtale for overnattings-, serverings- og cateringvirksomheter? Bekreftelse fra ledelsen finner du her: Bekreftelse allmenngjøring av tariff