Drømmeplassen for fiskeentusiaster

Har du fiskedilla, og går rundt med en drøm om virkelig å oppleve å få fisk, ja da bør et opphold ved Tjeldsundbrua være din og din families valg for ferieopphold. Her kan du bo tett inntil idylliske Tjeldsundet og om du ønsker det stå på verandaen og fiske – ja hele året gjennom. I Tjeldsundet kan man få fisk som: Torsk, sei, hyse, uer, steinbit, kveite og flyndre.

Morgenen er lun og varm, fjorden blankstille, slikt gir troen på et godt fiske i dag. Spenningen, naturopplevelsen og det sosiale aspekt, havfiskets største fortrinn. Fiskeglede er smittsomt. Det kan være vanskelig å gi seg en sommernatt når fiskefeberen bruser i blodet og midnattsolen skinner i sin skjønneste prakt.

Har du noen gang tenkt på hvor uendelig mye fiskehobbyen er verdt? I tillegg til det matauket du gir til deg og dine, den verdien det er å stadig treffe nye venner som deler din interesse. I et ettertenksomt øyeblikk kan du sitte å fundere over hvor lett praten går mellom fiskeinteresserte som møtes. En nydelig dag på havet med måkeskrik og solskinn, eller en uværsdag hvor du må sette sjøbein, alt har sin sjarm.

Høst og vinterstormene ved Tjeldsundet kan være verdt å få oppleve. Når stormen herjer som verst og bølgene bryter inn over land eller når nordlyset virvler på nattehimmelen, ja da er det godt å sitte i sjøhuset i et festlig lag, eller bare helt alene å ta frem fotoapparatet og samle minner.

Andre opplevelser