Jennystua

Jennystua er en stor og eksklusiv hytte som ligger på svaberget rett ved Tjeldsundbrua. Utsikt over det vakre Tjeldsundet er fantastisk og plassering gir deg mulighet til å nyte sommerens midnattssol og vinterens mørketid og nordlys i idylliske omgivelser.

Dette feriestedet passer utmerket til familie eller grupper som ønsker rolige dager sammen i naturskjønne omgivelser der turstier og fiskeplasser er rett utenfor døra. Samtidig ligger populære opplevelsesmuligheter i området med Kulturbyen Harstad kun 25 km unna med Harstad Kulturhus, Festspillene i Nord-Norge og attraksjoner som Adolfkanonen, Trondenes Kirke, Trondenes Historiske Senter, Golfbane, Alpinbakke og Grottebad. Narvik, Vesterålen og Lofoten ligger i en omkrets som muliggjøre dagsturer for flotte opplevelser. Polar Park, verdens nordligst dyrepark ligger en og en halv times kjøring fra Tjeldsundbrua, omtrent det samme som det tar med direkte fly fra Oslo Gardermoen Lufthavn til Harstad/Narvik Lufthavn Evenes som ligger 18 km fra Jennystua.

Jennystua er 120 m2 stor og har gang, to separate soverom, bad, wc, stue og kjøkken. Fra stue er det flott utsikt over Tjeldsundet og utgang til stor terrasse. Kjøkkenet er godt utstyrt og beregnet for selvhushold. Det ene soverommet har dobbeltseng, det andre soverommet har familiekøyeseng (2 + 1). Hytten har loftstue med sofakrok og TV. Loftstuen kan også brukes til oppredning av ekstra seng.

Jennystua er som navnet indikerer, Jennys hytte. Denne eies av artist Jenny Jenssen og Tilje Eiendom AS, og er gjort tilgjengelig for utleie gjennom vårt hotell. Familien har satt sitt personlige preg på hytten og ønsker deg velkommen til stua deres.

Hytten har vaskemaskin. Barneseng og annet utstyr kan forespørres ved bestilling.

Jennystua er ikke tilgjengelig for online booking. For forespørsel om tilgjengelighet og booking, ring telefon 77 08 93 00